ONSS continuă cu etapele zonale la baschet şi handbal

Cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman reprezentat de Ştefan Cioacă inspector de specialitate, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Handbal condusă de profesor Liviu Candidatu şi Asociaţia Judeţeană de Baschet condusă de Costina Pipera, etapa zonală la handbal şi baschet băieţi, pe licee, din cadrul O.N.S.S., se va desfăşura la Alexandria.
Meciurile sunt programate pentru ziua de sâmbătă 30 martie, şi se vor desfăşura astfel: cele de handbal la Sala Polivalentă, iar cele de baschet se vor desfăşura la sala de sport a Liceului Teoretic “A.I.Cuza”, din Alexandria.
În cadrul acestei etape vor participa cinci echipe din tot atâtea judeţe: Teleorman, Prahova, Giurgiu, Ialomiţa şi Călăraşi.
Din partea judeţului nostru, la baschet va participa echipa Liceului “Cuza”, antrenată de profesor Mariana Ivan, iar la handbal vor intra în competiţie băieţii echipei de handbal a Liceului Pedagogic “Mircea Scarlat”, antrenaţi de profesor Dumitru Filip.
În urma competiţiei, echipele câştigătoare, atât la handbal, cât şi la baschet, se vor califica pentru etapele naţionale.
Conform programului, etapa naţională la handbal secţiunea băieţi, se va desfăşura în judeţul Maramureş în zilele de 10-12 mai.
Iar în ceea ce priveşte etapa naţională la baschet, aceasta se va disputa la Piteşti în judeţul Argeş în zilele de 16 -19 mai.
Dar până atunci, nu rămâne decât să le urăm băieţilor de la “Cuza” şi “Mircea Scarlat”, concentrare maximă şi mult succes în meciurile de sâmbătă.

Mirel MANAFU