Ofertă săracă de locuri de muncă în Teleorman

Dacă în urmă cu aproximativ două săptămâni, oferta locurilor de muncă vacante în judeţul Teleorman cuprindea aproximativ 140 de posturi, pentru această perioadă, oferta aproape că s-a înjumătăţit, fiind vacante doar 75 de posturi, puse la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, de către 28 de ofertanţi.
Ca şi în perioadele anterioare, cele mai multe dintre posturi sunt vacante în zona Alexandriei, iar în funcţie de natura locurilor de muncă, acestea se adresează în special, persoanelor cu studii medii, profesionale, ori muncitorilor necalificaţi. Doar şapte posturi se adresează persoanelor care au la bază şi studii superioare în domeniul inginerilor în diverse specializări, iar un singur post este de director pentru o societate comercială.
În judeţul nostru, oferta locurilor de muncă, cuprinde aproximativ 25 de posturi în industria textilă, în meserii ca cea de confecţioner – asamblor articole textile, 15 posturi de muncitori necalificaţi în industria confecţiilor, dar şi alte posturi de frezori universali, agenţi de vânzări, lucrători comerciali, sudor, mecanici auto.
Situaţia va rămâne în continuare neschimbată, atâta timp cât Teleorman este ocolit de investitori.

M.M.