Ofertă bogată de locuri de muncă pentru teleormăneni

278 de locuri de muncă sunt oferite în aceste zile teleormănenilor. Cele mai multe se adresează persoanelor cu studii medii şi profesionale.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman oferă la această dată persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din judeţul Teleorman, 278 de locuri de muncă vacante.

Din cele278 locuri de muncă, 14 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 170 pentru persoanele cu studii medii şi profesionale și 94 pentru persoanele necalificate.

Pentru persoanele cu studii superioare, cele mai multe locuri de muncă vacante sunt disponibile în următoarele profesii: agent de dezvoltare, inginer reţele electrice, proiectanţi îm domeniul construcţiilor, inginer mecanic, director vanzări.

Meseriile în care sunt oferite cele mai multe locuri de muncă pentru persoanele cu studii medii şi profesionale sunt: consilier financiar bancar, barman, şofer, electrician în construcţii,vânzător,agent securitare, lucrător comercial, etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Teleorman sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Teleorman. Oferta locurilor de muncă se actualizează zilnic şi poate fi vizualizată pe site-ul institutiei.

Agenţii economici au obligaţia, conform prevederilor Legii să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

C. DUMITRACHE