Oamenii politici ai județului s-au trezit devreme pentru a vota

A fost agitație mare în rândul politicienilor din județul Teleorman. În ziua scrutinului pentru alegerea președintelui României din cel de-al doilea tur de scrutin cu toții au încercat să-și mobilizeze mai bine electoratul.

Președintele PNL Teleorman a votat în Alexandria

Senator Eugen Pîrvulescu și-a execitat dreptul de vot constituțional în municipiul Alexandria. La ieșirea de la urne acesta a transmis un mesaj de mobilizare pentru teleormăneni. El spera ca aceștia să se trezească și să se prezinte la vot într-un număr cât mai mare.

”Am văzut o mobilizare exemplară a românilor din diaspora, motiv pentru care le mulțumesc. Sper ca ei să se intoarcă cât de curând acasă. Votăm pentru o Românie normală, pentru stabilitate. Sper ca teleormănenii să se trezească, iar prezența la vot să fie foarte mare”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

Președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, a votat împotriva austerității

Fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea a votat împotriva austerității. Acesta a fost printre primii oameni politici din județul Teleorman care s-a prezentat la vot.

”Am votat pentru un președinte corect și cinstit”, au fost primele cuvinte pe vare le-a rostit fostul ministru secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Adrian Gâdea. Acesta și-a exercitat dreptul la vot în municipiul Turnu Măgurele.

”Am votat pentru bunăstarea românilor, pentru creșterea pensiilor și a salariilor. Am votat împotriva austeritării și a celor care vor să taie pensiile și salariile”, a precizat Adrian Gâdea.

Acesta a adăugat că se teme ca țara să nu ajungă ”în mâinile unui singur om” motiv pentru care îi îndeamnă pe teleormăneni să iasă în număr cât mai mare la vot.

Președintele ALDE Teleorman a votat pe listele suplimentare

Deputatul Ică Calotă a ales să voteze în comuna Drăgănești-Vlașca. El a luat decizia de a vota într-o localitate aflată aproape de intrarea în județul Teleorman ca un mesaj de normalitate și de ”intrare a județului nostru într-o nouă etapă de dezvoltare”.

”Au fost făcuți pași importanți pentru intrarea țării nostre în Schengen, pentru lupta împotriva corupției, iar ele trebuie continuate.

Cred că este momentul ca și județul nostru să intre într-o nouă etapă de dezvoltare”, a declarat președintele ALDE Teleorman.

Dacian Ciloș a votat la Alexandria

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a ales să voteze în al doilea tur al alegerilor prezidențiale, în Teleorman. Acesta a ales să-și exercite dreptul de vot la o secție amenajată în incinta Sălii Polivalente din Alexandria și a fost însoțit de mai mulți membri PLUS.

„Nu e prima data când vin în Teleorman și o să vin tot mai des, pentru că e o parte a României de care ar trebui să ne pese din ce în ce mai mult pentru că din păcate s-a dezvoltat această cultură a fiefurilor în care te duci sau nu te duci și trebuie să depășim acest lucru. Suntem cu toții cetățeni români și trebuie să ne pese unii de alții. Cred că în această zonă cei care vor conduce România ar trebui să se uite cu mai mare atenție. Oamenii trebuie să simtă că fac parte din aceeași Românie ca cei de la Cluj, Timișoara sau Sibiu. Trebuie să arătăm lucrul acesta din ce în ce mai mult”, a Cioloș.

Europerlamentarul Dacian Cioloș, membru în Comisia pentru agricultură și dezvoltare rurală, a anunțat că, în perioada următoare, își va deschide, și în Teleorman, un cabinet.

Omul din umbră al premierului Orban a votat la Suhaia

Mâna dreaptă a premierului Ludovic Orban, Cristi Barbu a venit special în județul Teleorman pentru a vota. Și nu oriunde, ci chiar în localitatea de baștină, Suhaia.

”Am votat în comuna mea natală. Am vrut să fiu alături de cei ce îmi dau putere să merg mai departe! E dreptul nostru, dar e și datoria noastră să ieșim la vot! Merităm cu toții o Românie normală”, a spus Barbu la ieșirea de la urne.

Klaus Iohannis și-a asigurat astfel cel de-al doilea mandat în funcția de președinte al României.

Claudiu DUMITRACHE