O teleormăneancă a devenit campioană națională la Judo – categoria U11

Ancuța Zmeu a devenit Campioană Națională a României la Judo – categoria U -11, – 40 kg. Aceasta a reușit să se impună în finala Camppionatului național de Judo, categoriile U-10 și U-11, desfășurat în Timișoara la finalul lunii trecute.

În perioada 24-26 iunie 2016, 6 judokanii de la C.S.S. Alexandria – Judo, împreună cu antrenorii lor, domnii Giurgiuveanu Ion, Mihăiță Matei și Ghinea Valeriu, au participat la Finala Campionatului Național de Judo U 10 și U11, organizată în municipiul Timişoara, județul Timiş.

Pentru micii sportivi, competiția a fost un prilej de a-și demonstra aptitudinile sportive și performanța. Astfel, la finalul competiției, C.S.S. Alexandria – Judo a obținut rezultate foarte bune prin: Categoria U11: Zmeu Ancuța – 40 kg – locul I, Campioană Națională a României, medalie de aur; Zaharia Theodora, -36 kg – locul III, medalie de bronz.

Categoria U10: Văduvoiu Florin, -50kg – locul III, medalie de bronz.

Trebuie menționat faptul că, alături de aceşti copii, chiar daca nu au obținut premii, s-au remarcat și sportivii: Chiar Livia, -26 kg, Stănescu Cristian, -42 kg și Sanda Andreea, -48 kg.

În total, la sfârșitul celor două finale ale campionatului național, CSS ALEXANDRIA JUDO, cu un efectiv de 12 sportivi calificați în fazele finale a obținut 7 medalii: o medalie de aur și titlul de campion național, două medalii de argint și 4 medalii de bronz.