O nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice! Premii pe măsură

Mașini de călacat, cafetire sau cuptoare cu microunde. Asta ot câștiga cei care îşi aruncă aparatele vechi de prin case. La finalul acestei săptămâni, Asociaţia RoRec, în colaborare cu Primăria Alexandria, va organiza o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice în perioada 13-20 octombrie. Cei care vor aduce aparatura veche la punctele de colectare vor avea şansa să câştige, prin tragere la sorţi, unul din cele 12 premii puse în joc în cadrul tombolei organizate pentru această colectă: Cuptor cu microunde digital (1 buc), Mixer bucătărie (2 buc), Cafetieră (3 buc), Set nivelă (3 buc) și Fier de călcat (3 buc).

Vă puteţi debarasa de deşeurile electrice şi electronice în mod gratuit și puteți câștiga premii. Municipiul Alexandria se află pe harta participanților la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, eveniment organizat pentru prima dată pe 13 octombrie 2018 pentru a promova colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice din întreaga lume.

Autoritățile locale și Serviciul Local de Colectare Teleorman, împreună cu partenerii locali, încurajează cetățenii să se alăture acestei inițiative europene și să participe activ la campania din 13-20 octombrie din Municipiul Alexandria, campania fiind susținută și de Asociația RoRec.

Punctele de colectare vor fi disponibile în ziua de 13 octombrie, între orele 10.00-17.00.

Puncte de colectare: Zona Piaţa Centrală; Zona Piaţa Peco și Zona pietonală Parc Primărie.

În perioada 13-20 octombrie, Serviciul Local de Colectare Teleorman asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție, în baza programărilor la TelVerde 0800.444.800.

C. DUMITRACHE