O floare pentru fiecare, o-mbrăţişare şi-o urare

Ieri, la Uda Clocociuv, a fost o zi specială pentru femeile din localitate, mai puţin obişnuite să fie în centrul atenţiei, pentru că la ţară ele duc greul şi nu au timp să se bucure de o sărbătoare ca Ziua Femeii.
Deputatul Cătălina Ştefăneascu şi primarul comunei, Florica Bărbulescu, au bătut din poartă-n poartă şi le-au oferit flori gazdelor, le-au felicitat cu ocazia zilei de 8 Martie, au mai discutat despre problemele pe care le au şi cum ar putea fi rezolvate.
A fost o surpriză plăcută pentru femeile din Uda Clocociov şi un prilej pentru tânărul deputat social-democrat, care dovedeşte încă o dată că este un altfel de politician, care nu aşteaptă patru ani ca să se întâlnească cu oamenii care au votat-o.
De altfel, ea a mai realizat o premieră, reuşind să promoveze o lege importantă, prin care practica elevilor şi studenţilor nu va mai fi o chestiune formală, ci o formulă modernă şi eficientă de a ajuta tinerii să-şi însuşească profesia şi să capete experienţa necesară, cerută la angajare.

G. ZAVERA