O femeie a murit și un pieton a ajuns la spital în urma unor accidente rutiere

O femeie în vârstă de 49 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Un bărbat în vârstă de 52 ani din București, în timp ce conducea un autoturism pe DC-58 Deparați, în afara localității, a pătruns pe DJ -504 fără să respecte semnificația indicatorului ”cedează trecerea”, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 62 de ani care se deplasa din direcția Pitești către Alexandria .

În urma accidentului a rezultat decesul unei femei în vârstă de 49 de ani, pasager stânga spate în autoturismul care a provocat accidentul, precum și rănirea respectivului conducător auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ”ucidere din culpă” și ”vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Și nu e singurul accident cu victime. Un tânăr în vârstă de 29 ani din comuna Olteni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 504, în localitatea Orbeasca de Sus, deplasându-se din direcția Olteni către Lăceni, la intersecția cu str. Gării a efectuat manevra regulamentară de depășire a unui biciclist ce se deplasa în același sens cu el, iar la un moment dat biciclistul nu s-a asigurat efectuând virajul la stânga, fiind acroșat ușor de respectivul autoturism.

În urma accidentului a rezultat rănirea biciclistului, un bărbat în vârstă de 62 ani care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativ în cazul conducătorului auto, respectiv 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul biciclistului.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ”vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Claudiu DUMITRACHE