Numărul intervenţiilor ambulanţei a scăzut simţitor

Week-end-ul care s-a încheiat, se pare că a fost unul mult mai liniştit faţă de perioadele anterioare, întrucât numărul intervenţiilor medicilor de pe ambulanţele a scăzut simţitor.
Potrivit ultimului buletin informativ, de la Serviciul de Ambulanţă Teleorman, în perioada 15 -18 noiembrie 2013, au fost înregistrate doar 360 de solicitări. Ceea ce arată o scădere cu aproximativ 100 de solicitări faţă de perioadele anterioare.
Cele mai multe solicitări (61), au fost în cazul pacienţilor care acuzau dureri abdominale sau de spate, iar cazurile în care aceştia au suferit de dispnee (dificultăţi respiratorii) au fost în număr de 30. La mică distanţă, din punct de vedere numeric, au fost şi cazurile în care pacienţii acuzau dureri puternice de cap. Aceştia au fost în număr de 27.
Nici în această perioadă nu au lipsit cazurile de violenţă sau agresiune fizică, pentru care s-a intervenit. Acestea au fost în număr de 20 şi au fost înregistrate cu gradul I de dificultate.
În celelalte cazuri, pacienţii acuzau dureri în urma unor căderi sau a altor accidente, sângerări, convulsii, temperatură, diabet zaharat.
În perioada menţionată, medicii din cadrul Serviciului de Ambulanţă Teleorman, au acţionat şi în cazul a opt accidente rutiere.

M.M.