Noaptea Târziu, Speak şi Ştefania, invitaţi speciali la Miss şi Mister Alexandria

Fete frumoase, muzică bună și multă distracție. Asta promit organizatorii concursului Miss şi Mister Alexandria 2018. Evenimentul va avea loc în data de 23 noiembrie la Restaurantul Potcoava de Aur, de la ora 18:00.

Frumusețea nu este, însă, de ajuns, pentru a câștiga titlul de Miss şi Mister. Participanţii la concurs vor fi supuşi mai multor probe: prezență scenică, defilare în costum popular, interviu de personalitate, test de cultură generală, probă de aptitudini și prezentare rochie de seară.

Se va acorda marele premiu și titlul de „Miss şi Mister Alexandria 2018”, premiul de popularitate, dar și premii de participare tuturor concurentelor.

Juriul va fi format preponderent din persoane cu pregatire de specialitate .

Concursul are ca scop promovarea valorilor artistice și estetice ale tinerilor

Miss Alexandria este un concurs care are ca scop incurajarea tinerilor să se implice și în altfel de activități cu caracter social în defavoarea timpului petrecut la calculator.

„Viaţa culturală a municipiului este diversificată prin acţiuni care marchează momente importante. Bogăţia formelor de manifestări cultural-artistice, sportive şi de tineret demonstrează puterea de voinţă şi de creaţie a comunităţii, oferind o paletă de opţiuni în care se regăsesc toate categoriile sociale. În dorinţa de a încuraja interacţiunea umană dintre tineri şi de a-i convinge să petreacă mai puţin timp în faţa calculatorului, noi iniţiem acest concurs între liceele din Alexandria, militânt totodată pentru o viaţă reală şi nu una virtuală. Concursul are ca scop şi promovarea valorilor artistice și estetice ale tinerilor noștri”.

Participantele şi participanţii trebuie să aibă domiciliul în Municipiul Alexandria sau să fie eleve / elevi sau studente / studenţi ale unităţilor de învăţământ alexandrine. Participantele şi participanţii trebuie să aibă între 14 şi 25 ani. Cei cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani trebuie să aibă acordul scris al părinţilor.

C. DUMITRACHE