Nicolae Zavera este propus vicepreşedinte al CJ Teleorman

Nicolae Zavera este propunerea PSD pentru ocuparea celui de-al doilea post de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Anunţul a fost făcut de vicepremierul Liviu Dragnea. Mai mult decât atât, se pare că numirea lui Zavera în funcţia de vicepreşedinte va avea loc în viitoarea şedinţă a Consiliului Judeţean din această lună.
Nicolae Zavera este propunerea PSD pentru întregirea conducerii Consiliului Judeţean Teleorman. Postul de vicepreşedinte a rămas vacant odată cu plecarea lui Liviu Dragnea în Parlamentul României şi demisia lui Adrian Gâdea din funcţia de vicepreşedinte, pentru a putea candida pentru funcţia de şef al CJ Teleorman.
Deşi instituţia funcţionează de mai bine de jumătate de an fără un vicepreşedinte, conducerea Consiliului Judeţean Teleorman este decisă să nu mai lase lucrurile aşa, iar în următoare şedinţă să fie ales şi cel de-al doilea vicepreşedinte.
Acest anunţ a fost făcut chiar de fostul preşedinte al CJ Teleorman, Liviu Dragnea venit în Alexandria în calitate de vicepremier pentru a aviza depunerea jurământului noului prefect al judeţului, Carmen Dan.
Acesta a dezvăluit şi numele consilierului judeţean propus de PSD pentru a ocupa această funcţie în persoana lui Nicolae Zavera.
Celălalt post de vicepreşedinte al CJ Teleorman va fi ocupat, în continuare de Ilie Bălan de la PNL.

C. DUMITRACHE