Nici morţii nu mai au linişte

Somnul morţilor din cimitirul din comuna Vităneşti a fost tulburat de mai multe persoane care scotocesc prin morminte, în căutare de lucruri valoroase.
Imagine de groază pentru o femeie din comuna Vităneşti. Aceasta s-a dus la mormântul soţului ei să-i aprindă o lumânare, dar a găsit sicriul celui drag răvăşit. Hoţii au furat toate obiectele de valoare pe care persoana trecută în nefiinţă le purta asupra sa, lanţ, medalion, brăţară şi inel. Toate din aur.
Femeia a sunat la poliţie, iar acum se fac cercetări pentru a-i prinde pe profanatori.
”La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Vităneşti împreună cu tehnician criminalist din cadrul I.P.J. Teleorman care au efectuat cercetarea la faţa locului stabilind că în perioada 06 – 15 decembrie persoane necunoscute au dezgropat cadavrul unei persoane şi au sustras bunurile de valoare pe care le avea asupra lui (lanţ, medalion, brăţară şi inel din aur). Nu au fost identificate sau ridicate urme sau mijloace materiale de probă. Prejudiciu creat a fost stabilit în valoare de 2500 lei”, se arată într-o informare a IPJ Teleorman.
Oamenii legii au stabilit un cerc de suspecţi, dar în urma audierilor nimeni nu a fost pus sub acuzare.

C. DUMITRACHE