Nevoiaşii primesc şi în acest an tichete de Crăciun

Pensionarii, persoanele singure sau familiilor al căror venit net pe membru de familie este sub 500 de lei lunar beneficiază de tichet social de 50 lei. Sunt aşteptaţi aproximativ 1000 de alexăndreni să se înscrie pentru a beneficia de tichetele sociale de Crăciun.
Sute de alexăndreni au beneficiat în ultimii ani de tichete cadou oferite de municipalitate cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Tradiţia merge mai departe, iar de săptămâna viitoare cei care doresc să beneficieze de acest cadou trebuie să depună actele necesare la sediul Primăriei Alexandria.
50 lei este valoarea tichetului social pe care îl primesc alexăndrenii al căror venit net pe membru de familie este sub 500 de lei lunar. Pentru a beneficia de aceste tichete trebuie făcută o cerere, însoţită de actele doveditoare ale veniturilor din luna anterioară. Toate acestea vor fi depuse la Primăria Alexandria.
”Acordarea tichetelor sociale se face pe baza de cerere şi declaraţie pe propria răspundere însoţită de următoarele acte: copii acte de identitate pentru toţi membrii din familie, acte doveditoare de venituri realizate în luna anterioară depunerii cererii pentru toţi membrii familiei, adeverinţe de salariu cu venitul net; cupoane pensii; alocaţii de stat; indemnizaţii de şomaj, handicap, creştere copil, plasament, etc; adeverinţe eliberate de Administraţia Finanţelor Publice Alexandria pentru persoanele majore care nu realizează venituri şi alte acte doveditoare după caz”, se arată într-un comunicat al Primăriei Alexandria.
Cererile şi declaraţiile pe propria răspundere însoţite de actele doveditoare se vor depune la sediul A.A.S.P.S. Alexandria începând cu data de luni, 2 decembrie şi până la data de 13 decembrie.

C.D.