Multe drumuri sunt închise din cauza apei! Iată rutele ocolitoare

Mai multe drumuri din județul Teleorman sunt închise circulației rutiere. Din cauza apei de pe carosabil, urmare a topirii zăpezii, s-a închis circulația rutieră pe D.J.503 Drăgănești-Vlașca – Botoroaga.

Mai multe tronsoane de drumuri sunt închise sau se circulă cu dificultate din cauza apei de pe carosabil. Polițiștii teleormăneni recomandă șoferilor să se informeze în prealabil dacă pe ruta aleasă sunt restricții sau se poate circula în condiții normale.

”Din cauza apei de pe carosabil, urmare a topirii zăpezii, s-a închis circulația rutieră pe D.J.503 Drăgănești-Vlașca – Botoroaga.

Rugăm conducătorii auto care se deplasează în zonă, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să utilizeze, eventual, ruta ocolitoare pe D.C.-18 Drăgănești-Vlașca-Comoara-Botoroaga.

Rugăm conducătorii auto care se deplasează în zonă, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să utilizeze, eventual, ruta ocolitoare pe D.C.-18 Drăgănești-Vlașca-Comoara-Botoroaga”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

Și drumul European 70 este acoperit de apă. În localitatea Drăgănești Vlașsca, pe o lungime de 100 de metri, apa are o adâncime de aproximativ 15 centrimetri. Circulația desfâșurându-se cu greutate.

Mai mult decât atât, pe DN 6 (E70) este stabilită o restricție pentru autovehiculele mai mici de 3,5 tone.

Și nu sunt singurele drumuri acoperite de apă. În localitatea Necșești circa 1,5 km din Drumul Județean 703 și 3,4 kilometri din Drumul Comunal.

O altă problem întâlnim și în localitatea Orbeasca de Sus. Aproximativ 50 de metri din Drumul Juțean 504 este acoperit cu apă.

Având în vedere că pe anumite sectoare de drum se circulă cu dificultate sau circulația este restricționată pentru anumite tipuri de autovehicule, rugăm cetățenii care vor să plece la drum să se informeze în prealabil dacă pe ruta aleasă sunt restricții sau se poate circula în condiții normale.

C. DUMITRACHE