Moş Crăciun a poposit la Palatul Copiilor

Ca în fiecare an, încărcat cu daruri, Moş Crăciun a ajuns şi la Palatul Copiilor din Alexandria, joi 19 decembrie 2013.
Şi pentru că un asemenea eveniment, trebuia marcat ca atare, copiii cercului de “Teatru”, îndrumaţi de profesor Mihaela Dobre, au pregătit un frumos spectacol, pentru care aceştia au muncit cu mult suflet.
Aceştia au evoluat într-un program artistic dedicat momentului întâmpinări Moşului.
Aşa că, sceneta “Negociem cu Moş Crăciun”, a fost prezentată de elevii clasei a II-a de la Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare”. Alţi elevi ai claselor a II-a şi a IV-a au prezentat sceneta “Licoarea fermecată”. Iar Alice Marie Lupu, elevă în clasa a III-a, a uimit publicul prezent la eveniment, prin felul în care a recitat poezia “Iarna pe uliţă” de George Coşbuc.
Ana-Maria Popa, elevă în clasa a IV-a, a recitat poezia “Moş Crăciun” de Otilia Cazimir.
Sceneta “Deea şi cei doi Moş Crăciuni”, a fost prezentată de elevii clasei a IV-a de la Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul”.
Iar spre finalul spectacolului alţi copiii talentaţi de la clasele a V-a, a VII-a, au prezentat un dans cu majorete denumit sugestiv “Caravana spiriduşilor”.
Restul a fost distracţie şi voie bună.
Alături de elevii cercului de “Teatru”, la eveniment au mai participat şi alte cadre didactice, în calitate de parteneri. Amintim aici, pe Florinela Matei, Mihaela Zalana, Olivia Cioacă şi Cristiana Purcărea.
Coordonatoarea acestui moment artistic a fost Mihaela Dobre. Iar sponsorii fără de care evenimentul nu s-ar fi putut desfăşura au fost S.C. FINLEX S.R.L. şi S.C. CRONOS DISTRIBUŢIE.

M.M.