Modernizarea străzilor din Roșiori * În municipiul Roșiorii de Vede sunt în plină desfășurare lucrările de modernizare a străzii Renașterii

Pe cei aproximativ 900 de metri, cât este lungimea străzii, se vor amenaja trotuarele și rampele pentru persoanele cu dizabilități fizice, parcările, intrările în curți și va fi refacut spațiului verde. Pe zonele pietonale și pe carosabil se va așterne îmbrăcăminte bituminoasă din mixturi asfaltice cu o grosime de 6 cm (strat de uzură și strat de reprofilare) și vor fi amenajate 114 locuri de parcare.

Modernizarea străzii Renașterii este un obiectiv de investiții finanțat în cadrul PNDL 2, prin care au beneficiat de lucrări de modernizare și străzile Oituz, 1 Mai, Popa Gheorghe, Tudor Vladimirescu, Elena Doamna, Unirii, 9 Mai, Aleea Grădina Publică, Republicii, Mihai Eminescu, Carpați, Stelian Popescu, Lt. Bălăcescu.

Lucrările la strada Renașterii sunt efectuate de SC. Panadria SRL, iar valoarea investiției este de 1 milion de lei, însemnând proiectare și executare lucrări.

După strada Renașterii, urmează strada Mărășești, care are tot un contract de finanțare semnat în cadrul proiectului PNDL 2.

Cornelia RĂDULESCU