Moarte violentă pentru a bătrânică din Zimnicea

Imobilizată la pat şi fără nici un ajutor, Eosefina A., în vârstă de 79 de ani din oraşul Zimnicea, a avut parte de o moarte violentă, arzând de vie în propria locuinţă.
Superstiţie sau nu, cifra şase a fost una de mare ghinion, incendiul izbucnind chiar la data de 6 februarie, în jurul orelor 21.00.
Incidentul a fost semnalat cu întârziere, de către un cetăţean care a solicitat intervenţia pompierilor militari.
Sosiţi la faţa locului cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pompierii militari zimniceni nu au putut face nimic pentru salvarea proprietarei, incendiul fiind extins cu repeziciune la acoperişul locuinţei, pe o suprafaţă de cca. 30 mp, la tavanul unui dormitor, realizat din pal, trestie şi pământ, pe o suprafaţă de cca. 25 mp şi la bunurile materiale din două camere de locuit.
Trupul neînsufleţit al acesteia a fost descoperit într-unul dintre dormitoarele locuinţei. Eosefina A., se pare că era paralizată şi imobilizată la pat, aceasta aflându-se singură în locuinţă la momentul izbucnirii incendiului. Incendiul a fost unul destul de violent, atâta timp cât pentru lichidarea s-a pompierii militari au acţionat aproximativ două ore.
Cercetările de la faţa locului dus la stabilirea cauzei probabile a incendiului. Coşul de fum deteriorat, se pare că a permis scânteilor să aprindă materialele combustibile din podul locuinţei.

M.M.