Miss și mister la Universitatea Valahia din Alexandria

Balul bobocilor cu buget de criză. Este reţeta pe care au aplicat-o cu succes studenţii de la Universitatea Valahia din Alexandria. Chiar dacă nu au avut artişti celebri care să le cânte, studenții s-au distrat pe cinste. Frumusețe, eleganță, talent și determinare. Cu aceste cuvinte se poate descrie Balul Bobocilor 2013, organizat de studenții Universității Valahia din Alexandria.
Aproximativ 200 de tineri au asistat la concursul de miss și mister destinat studenților din anul I. 10 concurenți s-au întrecut vineri seara, în aula Universității “Valahia”, pentru a obține cele două titluri, de miss și mister boboc, ale centrului universitar de la Alexandria.
Ca în fiecare an, bobocii au fost supuşi unor probe care le-au testat atât ingeniozitatea cât şi talentul. Desemnarea câştigătorilor a fost momentul cel mai mult aşteptat de către public, asfel ca în aplauzele tuturor celor prezenți.
În urma deliberărilor, juriul a stabilit ca cea mai frumoasă boboacă a Universității Valahia din Alexandria să fie desemnată Andreeea Boagiu. Aceasta este studentă la Facultatea de Administrație Publică.
Mister a ieșit Cătălin Mitran, student la Facultatea de Administrare a Afacerilor.
Nici unul dintre concurenți nu a plecat acasă cu mâna goală. Premiile au fost suportate de către rectorul universității, Ioana Panagoreț.

Claudiu DUMITRACHE