Miracol la Alexandria – S-a aruncat de la etajul patru al unui bloc şi s-a ales doar cu o fractură

Este isprava uneia dintre cele mai valoroase jucătoare ale echipei feminine de baschet din Alexandria, Chelsea Lyons, care, sâmbăta trecută a petrecut în oraş, cu alte coechipiere, până târziu după miezul. Fetele au profitat că weekendul care a trecut echipa n-a avut niciun meci şi, ca majoritatea tinerilor de vârsta lor, au petrecut într-un club din municipiul reşedinţă de judeţ.
Ameţită de alcool, fata a ajuns la locuinţa sa din Alexandria, un apartament situat la etajul IV al unuia dintre blocurile ANL. Se pare că fata n-a fost răpusă de oboseală ci, din contra, energică nevoie mare, în loc să pună capul pe pernă a pus picioarele pe pervazul ferestrei şi s-a aruncat. Plonjonul de la etajul patru n-a produs nici pe departe efectele la care s-ar fi aşteptat oricine, sportiva alegându-se doar cu o fractură la un picior. Întâmplarea a făcut ca fata să cadă pe capota unui autoturism parcat sub fereastră, de unde a fost ridicată de un echipaj SMURD şi transportată de urgenţă la Camera de Gardă a Spitalului Judeţean din Alexandria. Aici s-a constatat că sportiva are o fractură la unul dintre membrele inferioare şi că starea generală este bună. După ce piciorul i-a fost pus în gips, fata n-a vrut să rămână nicio secundă în spital şi a cerut externarea pe propria semnătură.
Înainte de a pleca din spital ea a fost consultată de medicul psihiatru Cristian Popa, care a constatat că una dintre cele mai bune jucătoare ale CS Baschet Alexandria nu are probleme psihice, iar în seara cu pricina se afla într-o stare de euforie.
Rămâne de văzut dacă Chelsea Lyons va mai putea reveni pe terenul de baschet, pentru că are numai 23 de ani şi ar fi păcat ca un asemenea talent să se piardă.

M. MEILĂ