Mesajul președintelui

În speranța că nu se va ajunge la 2.500 de îmbolnăviri pe zi cu coronavirus, pentru a nu ne întoarce la starea de urgență, președintele Klaus Werner Iohannis a făcut un apel către români. În apelul său, președintele Iohannis a spus românilor: ”Revenirea la starea de urgență este ultima soluție, în cazul în care nimic nu funcționează”.

”Este impresionant ce am văzut. Aceste patru tiruri, care, fiecare dintre ele are o funcțiune completă de secție ATI, cu toată aparatura necesară, vor putea fi folosite acolo unde este nevoie de ele pentru Covid dar și pentru alte situații. Pe de altă parte este rezultatul unui parteneriat foarte frumos. Achiziția și dotarea este rezultatul unei colaborări foarte bune între autorități, mediul privat, persoane fizice, voluntari, și iată că se poate. Sunt dotări de ultimă oră, și sunt convins că atunci când va fi nevoie de ele, vor fi extrem de utile. Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați. Vreau să mulțumesc celor care au donat bani pentru acest proiect”, a spus președintele Iohannis într-o vizită la RomExpo.

Președintele a mai spus că este îngrijorat, fiincă a văzut în fiecare zi un număr tot mai mare de infectați cu coronavirus.

La rândul său, senatorul Eugen Pârvulescu, președintele Organizației Județene Teleorman a Partidului Național Liberal, afirmă că speră din tot sufletul să nu ne întoarcem la starea de urgență. Eugen Pârvulescu spune că depinde doar de noi, să purtăm mască și mănuși, să păstrăm distanțarea socială, să nu ne adunăm în grupuri mari.

În altă ordine de idei, senatorul Eugen Pârvulescu este convins că pe 27 septembrie vor avea alegeri locale pentru primari, consilieri locali și județeni. Senatorul Pârvulescu este convins că PNL Teleorman va câștiga Primăria laAlexandria, Turnu Măgurele și Roșiorii de Vede.

Ioan DUMITRESCU