Membrii Colegiului Prefectural Teleorman, convocați în ședință ordinară

Membrii Colegiului Prefectural organizat la nivelul județului Teleorman au fost convocați ieri, 30 octombrie 2018, în ședință ordinară, începând cu ora 11:30.

Primul punct de pe ordinea de zi, o informare privind situația sanitară a unităților de învățământ din județul Teleorman, a fost prezentat de directorul executiv al DSP Teleorman, Mioara Comana.

A urmat o analiză privind acțiunile de control desfășurate de către Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Teleorman, în primele 9 luni ale anului 2018, pe care a prezentat-o comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Teleorman, Mioara Guriță.

Despre starea patrimoniului cultural imobil din județul Teleorman, al treilea punct de pe ordinea de zi a ședinței, a vorbit Ștefan Nedelcuță-Apope, directorul executiv al Direcției Județene pentru Cultură Teleorman.

Ultimul punct de pe ordinea de zi,o informare lunară, pe luna septembrie 2018, privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, a fost prezentat de prefectul județului Teleorman, Florinel Dumtrescu.

M. MEILĂ