Medicul veterinar Relu Ivănică, noul consilier PNL în Consiliul Judeţean

În şedinţa Consiliului Judeţean Teleorman din data de 31 ianuarie 2018, la primul punct de pe ordinea de zi s-a aflat proiectul de hotărâre privind validarea mandatului de consilier judeţean a liberalului roşiorean Relu Viorel Ivănică. Cu unanimitate de voturi, exprimată de către consilierii judeţeni prezenţi la şedinţă, Relu Ivănică a devenit astfel consilier judeţean din partea PNL Teleorman. Relu Viorel Ivănică ocupă locul vacant de consilier judeţean din partea Partidului Naţional Liberal, loc rămas liber prin demisia din această funcţie, la jumătatea anului 2018, a consilierului judeţean Cătălin Burcescu.

Relu Ivănică are vârsta de 34 de ani, este medic veterinar şi consilier local în Consiliul Local al municipiului Roşiorii de Vede, ales pe listele PNL în anul 2016.

Relu Ivănică a intrat în politică la vârsta de 27 de ani. Prima sa dragoste în plan politic a fost Partidul Conservator, la alegerile locale din anul 2012 candidând din partea acestui partid pentru funcţia de primar al municipiului Roşiorii de Vede. Oarecum dezamăgit de numărul de voturi obţinute pe lista Partidului Conservator, Relu Ivanică s-a reorientat politic spre Partidul Naţional Liberal, activitatea desfăşurată de acesta propulsându-l în conducerea organizaţiei de tineret atât la nivelul municipiului Roşiorii de Vede, cât şi la nivel judeţean. În prezent este prim-vicepreşedinte al organizaţiei TNL Roşiorii de Vede.

George ZAVERA