Marian Liviu Potbăniceanu şi Mihaela Simona Tudor, directori titulari la două instituţii publice din subordinea Consiliului Judeţean

În şedinţa Consiliului Judeţean Teleorman care a avut loc în prima zi a acestei săptămâni, consilierii judeţeni au luat în discuţie rezultatele obţinute de către Marian Liviu Potbăniceanu şi Mihaela Simona Tudor la concursurile organizate pentru ocuparea funcţiilor de conducere la două unităţi de sub autoritatea Consiliului Judeţean. Cum cei doi au trecut cu brio concursul organizat de către Consiliul Judeţean, cei 32 de consilieri prezenţi la şedinţă au aprobat fără prea multe comentarii numirea acestora pe posturile pentru care au concurat. Marian Liviu Potbăniceanu va ocupa funcţia de director general al Direcţiei Generale de Pază a Judeţului Teleorman, începând cu data de 1 iunie a.c., pe perioadă nedeterminată, pentru care va primi un salariu lunar brut de 3.867 lei. Marian Potbăniceanu a ocupat interimar acest post din luna ianuarie a.c. şi până în prezent, la începutul anului titularul postului de director general al Direcţiei Generale de Pază a Judeţului Teleorman, Gheorghe Ivaşcu, renunţând la funcţie din motive personale.
Mihaela Simona Tudor va ocupa funcţia de director al Serviciului de Cooperare Internă şi Internaţională, instituţie publică aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Teleorman, tot de la data de 1 iunie 2013. În cazul acesteia, salariul lunar brut va fi de numai 2.230 lei, atât cât prevede legislaţia actuală în ceea ce priveşte retribuirea personalului de conducere din instituţiile publice. Numirea pe această funcţie s-a făcut pe perioadă nedeterminată.

George ZAVERA