Mai multe unități de învățământ își schimbă programul

Numărul tot mai mare de cazuri de Covid 19 înregistrate la nivelul județului Teleorman i-a făcut pe reprezentanții Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă să adopte măsuri suplimentare în privința unităților de învățământ. Tot mai multe trec în online.

De la Scenariul 1: Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie la Scenariul 2: Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prinrotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie: Școala Gimnazială Dracea cu structura Grădinița cu Program Normal Dracea; Școala Gimnazială Plosca cu structura Grădinița cu Program Normal Plosca.

De la Scenariul 1: Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie la Scenariul 3: Participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online: Școala Gimnazială nr. 1 Islaz, clasa a III-a; Școala Gimnazială Bujoreni; Școala Gimnazială Talpa cu structurile Grădinița cu Program Normal nr. 1 Talpa Ogrăzile și Grădinița cu Program Normal nr. 2 Rotărești; Școala Gimnazială Tătărăștii de Jos.

De la Scenariul 2: Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prin rotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie la Scenariul 3: Participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online: C.S.E.I. Roșiori de Vede; Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria; C.S.E.I. Alexandria.

De la Scenariul 3: Participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online la Scenariul 2: Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prin rotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie: Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” Alexandria; Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” Turnu Măgurele.

De la Scenariul 2: Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prin rotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie la Scenariul 1: Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie: Școala Gimnazială Nanov cu structurile Grădinița cu Program Normal nr. 1 Nanov și Grădinița cu Program Normal nr. 2 Nanov.

Celelalte unități/instituții de învățământ din județul Teleorman vor funcționa potrivit scenariilor stabilite prin hotărârile CJSU anterioare.

C. DUMITRACHE