Lupta dintre Eugen Pîrvulescu și Adrian Gâdea se dă de la distanță

Lupta pentru șefia Consiliului Județean Teleorman dintre principalii candidați, liderul PNL, Eugen Pîrvulescu și liderul PSD, Adrian Gâdea se dă de la distanță.

Cei doi nu au reușit să se întâlnească până acum într-o confruntare față în față, dar se atacă prin comunicate și declarații.

Eugen Pîrvulescu a răspuns atacurilor venite din partea lui Gâdean printr-un comunicat de presă.

”Precizări referitoare la declarațiile candidatului Adrian Gâdea, legate de modernizarea DN6 Alexandria-București.

Nu a spus nimeni, la acest moment, ”drum expres” Alexandria-București.

Proiectul care urmează a fi executat de Direcția Regională de Drumuri și Poduri București, prin Secția de Producție se referă, așa cum s-a și prezentat, de altfel, cu ocazia vizitei domnului prim-ministru Ludovic Orban, la ”îmbunătățirea condițiilor de circulație pe DN6 (E70), iar cei 11 kilometri la care se referă domnul Gâdea reprezintă primele două tronsoane – 2 kilometri între sensul giratoriu cu Varianta Ocolitoare și Vitănești și 9 kilometri între Vitănești și Văceni. Pentru aceste porțiuni, s-a depus documentația la Consiliul Județan pentru certificate de urbanism.

Urmează alte tronsoane, între Drăgănești Vlașca și limita cu județul Giurgiu, continuându-se până la Mihăilești, pe teritoriul județului Giurgiu.

A fost aleasă această soluție pentru o lucrare mai rapidă, astfel nefiind nevoie de exproprieri, execuția lucrării făcându-se în regie proprie, fără achiziții publice sau licitații.

Pe termen lung, CNAIR are în vedere modernizarea E70. În acest sens, în ședința CA din 22.07.2020, a fost aprobată demararea procedurii de achiziție publică pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru Drumul de mare viteză București – Alexandria – Roșiorii de Vede – Caracal – Craiova (Valahia Expres).

În 2012, în sala de festivități a Primăriei Alexandria, cu mare tam-tam, în prezența parlamentarilor de Teleorman, a lui Liviu Dragnea și a directorului general CNADNR de la acea vreme, Mircea Pop, s-a semnat contractul pentru ”Studiu de prefezabilitate pentru tronsonul București-Alexandria.

Îl întrebăm pe domnul Adrian Gâdea dacă își mai amintește unde se află, în acest moment, contractul respectiv”, se arată în comunicatul de presă al PNL Teleorman.