Liviu Neagu și-a prezentat candidații pentru alegerile locale din 27 septembrie

Secretarul general al Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), Liviu Neagu și-a prezentat candidații din județul Teleorman la alegerile locale din 27 septembrie. Evenimentul a avut loc în prezența președintelui PPUSL, Daniel Ionașcu.

Ștefana Viorica Siteavu, singura femeie care luptă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman. Aceasta este propunerea și garanția lui Liviu Neagu, secretarul general al partidului pentru locuitorii din județul Teleorman.

”M-am decis să candidez pentru dumneavoastră, pentru problemele dumneavoastră, nu vin cu promisiuni și minciuni. Vreau să fim egali peste tot, cu toți cei care de la Revoluție doar s-au îmbogățit și au uitat că toți suntem egali în drepturi și obligații”, a spus candidatul PPUSL, Viorica Siteavu.

În discursul lui, președintele Daniel Ionașcu a vorbit despre ruinele din Teleorman, cele care ar putea aduce foarte mulți bani la bugetul județean. Printre ele se află și cetatea Turris din Turnu Măgurele. Acesta a mărturisit că a rămas dezamăgit în urmă cu mulți ani când a fost dus în acea zonă să viziteze cetatea, iar ceea ce agăsit acolo au fost doar bălării.

Daniel Ionașcu a vorbit și despre orașul Zimnicea. Acesta nu s-a ferit de cuvinte și consideră că arată ca după bombardament.

C.D.