Liviu Neagu şi-a început campania: a dat mâncare şi băutură membrilor de partid

Lansare de campanie electorală în cel mai pur stil dâmboviţean: mâncare şi băutură pentru simpatizanţi. Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu şi-a anunţat oficial candidatura pentru o funcţie de parlamentar european. El se află pe poziţia a 4-a e listei de candidaţi a PPDD.
După eşecul avut la alegerile parlamentare, secretarul general al PPDD, Liviu Neagu este hotărât să ”spele” această ruşine şi să ajunge europarlamentar. În acest sens, a convocat o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean, a consilierilor locali şi a reprezentanţilor organizaţiilor locale judeţene pentru a-i ”motiva” să strângă voturi pentru el şi ”compania”. La eveniment a luat parte şi preşedintele PPDD, Simona Man.
Primul care a luat cuvântul, a fost, aşa cum era firesc Liviu Neagu. După ce a prezentat un scurt ”raport” al organizaţiei judeţene, Neagu a început să se laude singur: ”sunt cel mai activ secretar general de partid din ţară”.
Microfonul a fost apoi acaparat de preşedintele PPDD, Simona Man. La începutul discursului, liderul PPDD l-a ”omagiat”pe Dan Diaconescu. ”Cu toţii îi ducem dorul lui Dan Diaconescu. La fel ca mulţi dintre români şi Dan Diaconescu a fost obligat să plece în exil pentru a-şi putea desfăşura activitatea”.
A urmat un atac dur la adresa parlamentarilor ”trădători”. ”Pe parcursul timpului s-au întâmplat multe lucruri care ne-au adus unele prejudicii de imagine. Mulţi dintre parlamentarii pe care noi i-am avut n-au fost oameni de cea mai bună calitate şi au ales să plece, să fugă, să dezerteze”, a spus preşedintele PPDD.
Proaspăt înrolat în rândurile movaliilor, fostul pedelist, Puiu Vişan a dat bine din coate şi a reuşit să devină prim-vicepreşedintele PPDD Teleorman. Din păcate pentru el, dar şi pentru şefii săi de partid, acesta nici măcar nu ştie în ce partid a intrat. În discursul său, extrem de lung şi plictisitor, a spus de mai multe ori Partidul ”Popular” Dan Diaconescu.
La finalul şedinţei Liviu Neagu a ”bătut cu pumnul în masă” în încercarea de a-şi convinge subordonaţii să se implice activ în campania pentru europarlamentare.
„Cei care nu vor avea o contribuţie semnificativă în alegerile europarlamentare vor fi înlocuiţi. În schimb, cei care vor obţine rezultate vor fi capi de serie pentru listele de primari , consilieri locali şi judeţeni din 2016”, a spus Liviu Neagu.
Şi pentru a demonstra că ”poate” a pus mâna pe telefon şi a sunat la Roma pentru a-l ruga pe Dan Diaconescu să transmită un mesaj PPDD-iştilor teleormăneni.
Şi aşa cum îi stă bine unui lider care vrea să-şi apropie subordonaţii, mai ales înainte de campanie, la finalul şedinţei, Liviu Neagu le-a oferit acestora câte o ceafă de porc şi o carafă cu vin.

C. DUMITRACHE