Liderii PNL Teleorman se coalizează în spatele lui Eugen Pîrvulescu

Florin Titirișcă, Ică Florică Calotă, Adrian Florescu, Emilian Vlajitoarea sunt doar câțiva dintre liderii PNL Teleorman care și-au îndemnat susținătorii să-l voteze pe Eugen Pîrvulescu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman. Cu toții au reiterat ideea ca orice vot acordat altui candidat înseamnă un vot pentru candidatul PSD.

În cadrul unei conferințe de presă, directorul de campanie al PNL Teleorman, Florin Titirișcă a transmis un mesaj clar de susținere pentru Eugen Pîrvulescu. Acesta și-a îndemnat toți simpatizanții ca pe data de 27 septembrie să pună stampila pe candidatul PNL.

Și deputatul Ică Florică Calotă, fost lider ALDE Teleorman, a transmis același mesaj de susținere pentru liderul liberal. Parlamentarul și-a îndemnat foștii colegi din ALDE să renunțe la orgolii și să-l voteze pe singurul candidat cu șanse reală să-l învingă pe candidatul PSD.

“După ce 30 de ani județul Teleorman a fost ținut în sărăcie de baronii PSD, a venit timpul ca la alegerile de dumincă, 27 septembrie și locuitorii județului Teleorman să arate că s-au săturat de minciuni.

Singurul candidat capabil să-l învingă pe Adrian Gâdea în cursa sa pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Teleorman este liberalul Eugen Pîrvulescu. Orice vot pus pe altcineva înafară de candidatul liberal înseamnă un vot acordat PSD”, a mărturisit Ică Calotă.

La rândul său, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, Eugen Pîrvulescu a mărturisit că pentru prima dată în ultimii 30 de ani județul Teleorman are șansa de a se dezvolta și de a se schimba în bine.

“Partidul Național Liberal este singurul capabil, în acest moment, să lupte pentru viitorul nostru și al copiilor noștri! Pe 27 septembrie, viitorul stă în mâinile noastre.”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

Recunoscut pentru susținerea proiectelor de dezvoltare a județului Teleorman, Eugen Pîrvulescu promovează activ transparența în cheltuirea banului public și militează pentru atragerea investițiilor și dezvoltarea sănătoasă a județului Teleorman.

“Fără îndoială avem o șansă unică. Guvern liberal, președinte de Consiliu Județean liberal și primari liberali. Nu s-a mai întâmplat așa ceva niciodată în istoria județului nostru”, a mai spus Pîrvulescu.