Liberalii se pregătesc de preluarea puterii în județul Teleorman

”99 la sută dintre șefii instituțiilor deconcentrate din județul Teleorman sunt pesediști și trebuie schimbați”. Declarația aparține liderului PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

Schimbare de cadre la vârful instituțiilor din județul Teleorman. Liberalii sunt pregătiți să preia puterea și la nivel local. Primele instituții vizate sunt Direcția de Sănătate Publică Teleorman, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Teleorman și Agenția de Plăți și intervenție pentru Agricultură.

Tot săptămâna viitoare urmează să fie schimbat și prefectul și subprefectul.

”Din punctul meu de vedere, 99 la sută dintre instituțiile din Teleorman sunt înțesate de către pesediști. Nu este rău să fie așa. Rău este că sunt incompetenți ”, a declarat liderul PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

Pentru că mulți dintre șefii din instituții au dat concurs pentru ocuparea acestor funcții, Guvernul Orban are o idee despre cum să-i dea jos. Reorganizează instituțiile cu pricina, le schimbă numele și trebuie concursuri noi.

”Prima hotărâre de Guvern a fost reorganizarea Executivului. Adică se comasează ministerele, se schimbă și denumirea instituțiilor. Se schimbă organigrama. Nu putem merge cu acești oameni dacă ei sunt incompetenți”, a adaugat Pîrvulescu.

Cele mai multe schimbări vor avea loc după data de 24 noiembrie.

Claudiu DUMITRACHE