Liberalii cer demisia conducerii APA Serv

Furt și incompetență. De asta îi acuză liberalii pe cei din conducerea APA Serv. Din acest motiv, directorul de campanie al PNL Teleorman, Florin Titirișcă solicită demisia conducerii APA Serv.

Apa murdară și facturile umflate din cauza ”coeficientului de neînchidere” i-au făcut pe reprezentanții PNL Teleorman să solicite demisia actualei conduceri APA Serv. Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean, Eugen Pîrvulescu, împreună cu Vera Mitran, candidatul la funcția de primar al municipiului Alexandria au organizat o conferință de presă chiar în fața sediului operatorului de apă canal al județului Teleorman.

”Sunt 11 ani de când județul Telorman trebuia să arate altfel. Sunt 11 ani în care la robinetele noastre trebuia să curgă apă plată. În schimb, alexăndrineanul meu îmi spune că îi curge o apă precum cafeaua. Avem 11 ani de incompetență și furt. Drept urmare nu mai putem tolera aceast jaf și solicităm demisia directorului APA Serv”, a declarat Veronica Mitran, candidatul PNL la Primăria Alexandria.

La rândul său, liderul PNL Teleorman și candidatul la președinția Consiliului Județean, Eugen Pîrvulescu a dat vina pe consiliul de administrație al societății, consiliu format doar din social-democrați.

”APA Serv este condusă astăzi de un consiliu de administrație. Din acest consiliu fac parte numai oameni din administrația pesedistă. Consiliul Județean Teleorman, condus de Dănuț Cristescu are om în consiliul de administrație. Primăria Alexandria, condusă de Victor Drăgușin de la PSD are om în consiliul de administrație. Primăria Turnu Măgurele, condusă de pesedistul Dănuț Cuclea are om în acest consiliu. Petre Pârvu de la Zimnicea, tot primar PSD are om în consiliul de administrație. Nicolae Bădănoiu de la Videle, tot pesedist, are om în consiliul de administrație. Și nu în ultimul rând, Primăria Roșiorii de Vede, Valerică Cârciumaru tot PSD are om în acest consiliu.

Spunem astăzi cu tărie: conducerea Apa Serv trebuie să plece acasă. Toți acești oameni trebuie să-și asume că n-au fost în stare ca din 2009 și până astăzi să absoarbă bani europeni. Acești bani stau în conturi pentru că acești incompetenți nu sunt în stare să-i ia.

Adrian Gâdea în cei 3 ani în care a condus Ministerul Dezvoltării era direct răspunzător de absorbția de fonduri europene și de APA Serv. În acest moment, contractul nu este semnat nici pentru prima etapă. Asta ar fi însemnat ca cele 5 orașe din Teleorman să aibă o calitate a apei superioară”, a declarat candidatul PNL la președinția CJ Telorman, Eugen Pîrvulescu.

Acesta a mărturisit că prima decizie pe care o va lua după ce ajunge la CJ va fi să-i dea afară pe toți cei din consiliul de administrație, dar și pe directorul unității, Ciprian Gurban.