“Legenda vie” din Poroschia, trasă pe linie moartă

Sâmbătă, 16 ianuarie, pe raza județului Argeș, a fost arestat un poroschian cunoscut sub porecla “Spaniolu” iar pe rețelele sociale nu uita niciodată să adauge “Legenda vie”.

El era dat în urmărire generală, sustrăgându-se de la executarea pedepsei cu închisoarea, în urma unui mandate emis de Judecătoria Arad, iar polițiștii au dat peste el în localitatea Merișani, unde participa, alături de nevastă, la o petrecere privată. El a fost încătușat de polițiștii de la Secția Rurală Bascov, care au fost însoțiți de luptători din cadrul Serviciului pentru Operațiuni Speciale.

De remarcat faptul că polițiștii n-au acționat “la pont”, ci au profitat de naivitatea infractorului care transmitea, în direct, pe rețelele specializate, aspecte de la petrecerea privată.

Un polițist care era implicat în urmărirea “Legendei vii” de la Poroschia l-a recunoscut printre petrecăreți și i-a anunțat pe colegi, care l-au “căpăcit” imediat, fără probleme.

Cu această ocazie și gazdele petrecerii s-au ales cu cadouri de la polițiști, fiind aplicate patru amenzi contravenționale în valoare de 2000 lei.

Șt. B.