Lege şi ordine pe şoselele teleormănene

63 de permise de conducere reţinute, 9 certificate de înmatriculare, 13 infracţiuni, 1183 de contravenţii şi amenzi de aproximativ 140.000 lei. Acesta este bilanţul unei acţiuni de amploare a poliţiştilor rutieri desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute.
Poliţiştii de la Brigada Rutieră au continuat seria de acţiuni preventive pentru reducerea evenimentelor rutiere grave, produse pe fondul nerespectării normelor legale cu privire la circulaţia pe drumurile publice.
În acest sens, efectivele de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au acţionat în vederea depistării celor care incălcă regulile de circulaţie pe drumurile publice în perioada 15 – 17 Noiembrie 2013, ocazie cu care a fost constate 13 infracţiuni, 1183 de contravenţii constatate, toate în valoare de 139.480 lei.
De asemenea, au fost reţinute 63 de permise de conducere şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.
În acest context, poliţiştii rutieri teleormăneni atrag atenţia încă o dată asupra respectării regimului legal de viteză, a folosirii centurii de siguranţă pentru toţi ocupanţii autovehiculului precum şi a manevrelor de depăşire neregulamentară, în vederea înlăturării principalilor factori generatori de accidente rutiere, astfel încât toţi participanţii la trafic să ajungă în siguranţă la destinaţie.

C.D.