La Muzeul Judeţean din Alexandria, expoziţie de mărţişoare, desene şi felicitări

Începând de luni 25 februarie 2013, instituţia Muzeului Judeţean din Alexandria, va fi luată cu asalt de zeci de şcolari de la clasa a I-a, a II-a şi a III-a, dar şi preşcolari care s-au antrenat în confecţionarea de felicitări, mărţişoare dar şi desene.
Sub genericul „Gânduri pentru Mame”, în cadrul instituţiei se va deschide o expoziţie dedicată venirii primăverii şi Zilei de 8 Martie – Ziua Mamei.
Expoziţia va cuprinde desene, felicitări şi mărţişoare realizate de către şcolarii claselor pregătitoare, a I-a B şi a II-a C de la Şcoala „Ştefan cel Mare” Alexandria, coordonaţi de învăţătoarele Magdalena Ionescu, Geanina Găvănescu, Jeni Rănacu, Marina Burtan şi Natalia Dan, de elevii claselor pregătitoare C, a II-a A, a III-a A de la Şcoala „Mihai Viteazul” Alexandria , îndrumaţi de învăţătoarele Ionela Apostol, Valeria Cristici şi Doina Puchiu, de şcolarii clasei a II-a B de la Şcoala nr. 7 Alexandria, conduşi de învăţătorul Alexandru Florescu şi de către preşcolarii de la Grădiniţa „Cuţulici” din Alexandria, îndrumaţi de educatoarea Cristina Stăncoiu.
Expoziţia va rămâne deschisă până la mijlocul lunii martie.

Mirel MANAFU