La Mulți Ani, Zimnicea!

Ca în fiecare an, în preajma zilei de 1 Iunie, Primăria orașului Zimnicea organizează manifestări specifice finalului ciclului liceal, Zilei copilului și Zilei orașului.

Manifestările au început în data de 30 mai, când a avut loc Parada Absolvenților. Astfel, începând cu ora 18.00, pe strada Mihai Viteazul au defilat absolvenții clasei a XII-a de la Liceul Teoretic Zimnicea, trăind cu intensitate acest moment, spre încântarea lor și a privitorilor.

În data de 31 mai, în Piața Centrală din fața Primăriei, copiii de grădiniță au participat la concursuri de desene pe asfalt. Pentru ei a avut loc un spectacol și o echipă de animatori au întreținut atmosfera.

În aceeași zi s-au desfășurat pe strada Mihai Viteazul concursuri sportive (biciclete, role, cros), iar la ora 18.00 a avut loc, pe scena din Piața Centrală, Festivitatea de premiere a elevilor care au obținut rezultate deosebite la învățătură și premii la concursuri și olimpiade școlare.

Joi, 1 Iunie, pe scena din Piața Centrală, începând cu ora 20.00, vor evolua Gelu Voicu, Florin Pârlan, Direcția 5 și Lora.

La Zimnicea se va desfășura Festivalul Florilor de Cireș, dansuri, jocuri, va fi voie bună și gratuitate în zilele de miercuri și joi pentru plimbarea pe Dunăre cu Valul dunărean.

Locuitorii orașului Zimnicea și ai județului sunt așteptați la aceste manifestări, pregătite cu grijă și dedicație de edili.

La Mulți Ani, Zimnicea!

Cornelia RĂDULESCU