La Alexandria, luminile de sărbători se vor aprinde în prezenţa lui Mihai Constantinescu

Începând de ieri dimineaţă, pe platoul din faţa Casei de Cultură se lucra la foc rapid pentru montarea brazilor, a instalaţiilor de lumini şi a ieslei. Şi asta, pentru că astăzi, în jurul orelor 18.00, aici reprezentanţii autorităţilor locale vor participa la momentul mult aşteptat, aprinderea luminilor, cu ocazia deschiderii oficiale a sărbătorilor de iarnă.
De această dată, la faţa locului a fost montată şi o scenă, dar nu în faţa Casei de Cultură, aşa cum am fost obişnuiţi în anii anteriori, ci în lateral, lângă Banc Post, astfel spaţiul pus la dispoziţia cetăţenilor prezenţi la eveniment să poată fi mult mai generos.
Programul oferit de autorităţile locale constă într-un spectacol de teatru şi muzică pentru copiii, personaje din basme, animaţie, jocuri interactive, maşină de baloane, tunuri cu confeti.
Cel care va susţine un recital cu această ocazie este interpretul de muzică uşoară Mihai Constantinescu. Cu amănunte despre desfăşurarea acestui eveniment vom reveni într-un număr viitor al ziarului nostru.

M.M.