Jucătorul 3 în 1

Antrenorul Unirii Ţigăneşti, Florea Voicilă joacă ”dur” cu fosta lui ”iubire”. Voicilă este dispus să cedeze un jucător al Unirii în schimbul a trei juniori de la FCM Alexandria.
Mijlocaşul Unirii Ţigăneşti, Florin Pârjolea este omul pe care au pus ochii antrenorii clubului alexăndrean. Mai mult decât atât, în această pauză competiţională dintre tur şi retur, mijlocaşul s-a aflat mai mult în vestiarul FCM-ului acolo unde încearcă să ajungă din primăvară.
Fostul preşedinte al FCM Alexandria şi actual antrenor al Unirii Ţigăneşti, Florea Voicilă nu se împotriveşte acestei mutări, dar vrea la schimb trei jucători de la echipa alexăndreană. Voicilă a pus deja ochii pe Marius Olteanu şi Cosmin Moraru pe care îi vrea în echipa sa încă din debutul returului de campionat.
Până la finalizarea acestor tranzacţii, Unirea Ţigăneşti vrea să câştige campionatului judeţean de futsal. Cu doar o etapă înainte de încheierea turneului, Unirea Ţigăneşti se află pe prima poziţie în clasament, dar ultimul meci pe care îl au de disputat este chiar împotriva ocupantei locului secund, CS Vârtoape.
Campionatul judeţean de fotbal în sală se va încheia la finalul acestei săptămâni.

C. DUMITRACHE