Jandarmii teleormăneni au oferit un spectacol deosebit copiilor, de ziua lor

Miercuri, 31 mai 2023, începând cu ora 10.00, în Parcul Pădurea Vedea din Alexandria, jandarmii teleormăneni au marcat Ziua Internațională a Copilului.

A fost o zi specială dedicată copiilor, celor care aduc clipe minunate și de neuitat în viețile noastre, o zi în care a fost sărbătorit copilăria, inocența și fericirea.

Cei prezenți au petrecut împreună o zi plină de distracție și aventură. O zi de neuitat, pentru că s-au desfășurat activități deosebite, spre deliciul participanților.

Nu au lipsit veselia, zâmbetul și voioșia copiilor prezenți, care s-au bucurat de atenția deosebită a jandarmilor.

De un interes deosebit s-au bucurat patru cupluri ecvestre, aparținând DGMJ București, care i-au încântat pe toți micuții prezenți.

Au avut loc trei ateliere de lucru, primul dintre acestea constând în prezentarea unei truse criminalistice, iar celelalte două prezentând echipamentele specifice pentru misiuni.

Spre încântarea micuților prezenți, doi jandarmi de la antitero, cu echipamente specifice, au făcut demonstrații, iar trei autospeciale dotate cu echipamente acustice și luminoase și-au făcut apariția.

Pentru a-i familiariza cu Jandarmeria Română și misiunea acesteia, copiilor le-au fost prezentate fotografii din istoria instituției.

Bucuria a continuat cu desene pe asfalt, precum și cu decorarea scuturilor de protecție, bucuria punând stăpânire pe toți cei prezenți, pădurea răsunând de râsete cristaline, sincere și nevinovate.

Frumoasă activitate, felicitări jandarmilor teleormăneni și La Mulți Ani, tuturor copiilor!

Cornelia RĂDULESCU