Jandarmii teleormăneni alături de oameni

Așa cum ne-au obișnuit, jandarmii teleormăneni sunt alături de cei aflați în dificultate.

Ei asigură nu numai liniștea noastră și ordinea publică, ci intervin și în cazurile deosebite, când află că o persoană se află într-un moment greu al vieții și-i acordă spijin să meargă mai departe.

Astfel, în dimineața zilei de miercuri, 5 februarie 2020, reprezentanți ai IJJ Teleorman s-au deplasat în comuna Țigănești, unde locuiește Rădoi Georgeta.

Mama Dida, cum i se spune, are 81 de ani și despre greutățile din viața ei au aflat, în urmă cu doi ani, doi jandarmi din Țigănești. Mobilizându-și colegii, au ajutat-o pe mama Dida (așa cum fac și cu alte persoane din județ, căci acesta nu este unicul caz în care s-au implicat).

Prin mediatizarea cazului din comuna Țigănești, mai multe produse și alimente au fost donate pentru a veni în sprijinul acestei femei.

Jandarmii au dus aceste produse și trebuie reliefată grija cu care i-au explicat cum să le folosească. I-au pregătit chiar și rumegușul (amestecat cu motorină) cu care să aprindă focul, iar trei tinere, care au îmbrăcat haina bleu-jandarm, i-au așezat cu grijă, pe o față de masă, alimentele…

Sunt fapte despre care trebuie să vorbim și pentru care trebuie să ne arătăm aprecierea.

Cornelia RĂDULESCU