Jaf ca-n filmele americane

Jaf ca în filme în comuna Cervenia. Casa unui afacerist din zonă a fost spartă. Hoţii au forţat uşa de la intrare, au intrat, iar sub ameninţări au reuşit să plece cu 7000 lei, peste 700 euro şi două telefoane mobile. Ca să nu fie prinşi, hoţii au purtat cagule negre, exact ca în filmele americane cu jafuri armate.
O familie din comuna Cervenia a trecut prin clipe de coşmar. Aceştia s-au trezit în casă cu 4 persoane mascate care au început să-i lovească şi să-i ameninţe cu pistolul. Speriaţi de moarte, oamenii le-au dat hoţilor 7000 lei şi 700 de euro.
”În data de 12 februarie 2014, în jurul orelor 4:40, poliţiştii secţiei poliţie rurală Smârdioasa au fost sesizaţi prin apel telefonic 112 de către o femeie de 54 de ani din comuna Cervenia despre faptul că în jurul orelor 3:00, persoane necunoscute au tâlhărit-o.
În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul IPJ Teleorman. Aceştia au constatat faptul că în noaptea de 11 spre 12 februarie, în jurul orelor 3 dimineaţa, 4 persoane necunoscute, mascate, au pătruns în locuinţa familiei amplasată în centrul comunei Cervenia unde prin violenţe fizice asupra apelantei şi a soţului acesteia în vârstă de 55 ani, precum şi a soacrei, în vârstă de 75 de ani, au sustras suma de 7000 lei, 700 euro şi două telefoane mobile”, ne-a declarat Teodora Dragole, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman.
Poliţiştii teleormăneni au întocmit deja un cerc de suspecţi, iar cercetările continuă pentru identificarea autorilor şi tragerea lor la răspundere. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

C. DUMITRACHE