Întâlnire de suflet

Copiii și tinerii cu dizabilități de la Asociația „Dai o șansă” Alexandria, conduși de Elena Tanase, au avut o întâlnire de suflet cu bătrânii de la Căminul pentru persoane vârstnice Furculești, județul Teleorman.

Este pentru a doua oară când aceștia s-au aflat în acest centru, condus de Elvira Tunaru, aducând zâmbete și bucurie bătrânilor printr-un moment artistic cu cântece religioase, colinde și poezii dedicate Centenarului României, rugăciuni, dansuri populare și melodii din folclorul autohton, interpretate de Cătălin Mihai .

A fost o întâlnire emoționantă, plăcută și prietenoasă, alături de oameni care au rămas singuri, fără niciun sprijin și fără iubirea și protecția familiei .

Copiii și tinerii cu dizabilităti de la Asociația „Dai o șansă” Alexandria au socializat cu bătrânii din centru, au povestit, s-au rugat împreună în bisericuța din incinta căminului și au servit gogoși într-o atmosferă placută.

La momentul artistic au participat și două doamne, Aricleea și Corina, de 92 ani, cele mai vârstnice persoane din centru.

E minunat să oferi iubire altor persoane aflate în suferință și dificultate, iar membrii asociației s-au atașat de bătrânii de la Centrul din Furculești, care sunt oameni minunati, oferindu-le un zambet, o vorbă frumoasă și mult respect.

La rândul lor, membrii asociației s-au bucurat de ospitalitatea personalului de la Centrul de bătrâni Furculești , care i-au primit cu multă căldură.

Cornelia RĂDULESCU