Indisciplinaţii fotbalului judeţean

Nu trece săptămână fără ca cel puţin 10 jucători să fie ”traşi pe dreapta” de Comisia de Disciplină a AJF Teleorman. La ultima şedinţă, Comisia a avut serios de muncă, asta şi pentru că a avut de analizat foarte multe infracţiuni comise de jucători.
11 jucători, un antrenor şi o echipă de fotbal au fost sancţionaţi de către Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal.
Cea mai grea ”pedeapsă” i-a fost aplicată lui Vlaicu Barbu de la echipa de juniori a AS Inter Gălăteni. Pentru scuiparea arbitrului acesta s-a ales cu o suspendare de 8 etape şi o amendă de 200 lei.
Tot pentru ”pătarea” imaginii arbitrului a fost suspendat şi amendat şi juniorul de la echipa AS Viitorul Blejeşti, Florin Dinaci. Acesta a fost suspendat trei jocuri şi amendat cu 75 lei pentru injurii şi ameninţări la adresa arbitrului.
O pedeapsă ceva mai mare a primit şi juniorul, George Marin de la AS Recolta Sfinţeşti. Jucătorul a fost suspendat patru jocuri şi penalizat cu suma de 150 lei pentru lovirea adversarului în mod intenţionat. Din fericire n-a fost vorba despre vătămare fizică.
Alţi doi jucători au primit câte o etapă de suspendare şi amendă de 30 lei fiecare pentru împiedicarea marcării unui gol în poziţie de ultim apărător. Este vorba despre Costel Staicu – AS Viitorul Săceni şi Sebastian Brendorfer – junior AS Gloria Frumoasa.
Ultimii, dar şi cei mai mult jucători suspendaţi câte o etapă pentru cumulul de cartonaşe galbene s-au ales şi cu amendă de 10 lei. Este vorba despre Marius Neacşu – senior ACF Dunărea Zimnicea, Florin Mititelu şi Andrei Valentin Cristian – seniori (ambii FC Traian), Alin Neacşu – junior (AS Avântul Bragadiru), Marcel Gavrilă – senior (ACS Izvoarele), Gabriel Radu – junior (FC Traian).
Nu în ultimul rând, Comisia de Disciplină a decis să-l sancţioneze şi pe antrenorul echipei de juniori a FCM Alexandria, Iulian Voicu. El va trebui să stea la următoarea partidă în tribună, dar şi să plătească o amendă de 70 lei pentru că la ultima partidă a fost eliminat de pe banca de rezerve în urma protestelor repetate la deciziile arbitrilor.
Ultima decizie a Comisiei a vizat sancţionarea echipei CS Rapid 2 Buzescu. Pentru nefolosirea a doi jucători sub 21 ani pe toată durata jocului, echipa cu pricina a fost penalizată cu 350 lei.

C. DUMITRACHE