Încep lucrările de modernizare a DJ 506, Bujoru – Cervenia

Între proiectele promovate de Consiliul Judeţean Teleorman privind modernizarea şi reabilitarea drumurilor judeţene se află şi proiectul referitor la DJ 506 Bujoru-Cervenia. În perioada următoare vor începe lucrările de moderniazare a acestui tronson de drum judeţean, astfel că din toamnă conducătorii auto vor scăpa de calvarul produs de parcurgerea la volan a unor porţiuni de drum aflat într-o continuă stare de degradare.

Lucrările de reabilitare şi modernizare a acestui tronson de drum judeţean se vor face pe o distanţă de 17,4 kilometri, de la Bujoru până la ieşirea din comuna Cervenia, incluzând localităţile Bujoru, Bragadiru, Conţeşti şi Cervenia.

În vederea începerii lucrărilor de modernizare a acestui tronson de drum judeţean, Consiliul Judeţean Teleorman a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Teleorman solicitarea pentru obţinerea acordului de mediu.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Teleorman din municipiul Alexandria, în zilele de luni, marţi, miercuri și joi, între orele 8.00 -16.30 și vineri între orele 8.00 -14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protecția Mediului Teleorman.

George ZAVERA