Incendiu la o anexă gospodărească, în Nanov * Casa de locuit, salvată de flăcări

Pompierii din cadrul Detașamentului Alexandria au fost solicitați joi, 15 noiembrie 2018, în jurul orelor 15:00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din comuna Nanov. Prin intervenția lor rapidă, pompierii au reușit să stingă incendiul înainte de a se propaga la casa de locuit, aflată în apropierea anexei.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Alexandria cu 2 autospeciale de stins cu apă și spumă și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Teleorman. Personalul medical de pe ambulanță a acordat primul ajutor proprietarului care, în încercarea sa de a stinge focul, s-a ars ușor la nivelul mâinilor. După ce a primit primele îngrijiri medicale acordate de personalul medical de pe ambulanță, bărbatul a refuzat să fie transportat la spital.

După aproxiamtiv o oră de intervenție, pompierii au reușit să salveze din flăcări bunuri materiale apreciate la suma de 50000 de lei. Flăcările au distrus anexa pe o suprafață de cca. 40 mp, pagubele produse ridicându-se la valoarea de aproximativ 5000 de lei.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului se pare că incendiul a izbucnit de la un foc lăsat nesupravegheat.

M. MEILĂ