Incendiu, la Măgura. A dat foc, după o ceartă în familie

Membrul unei familii din comuna Măgura a găsit un mod periculos de a se răzbuna pe ceilalți din familie, după o dispută cu aceștia: a dat foc unei magazii de lemne. Mai grav este că focul a luat amploare și s-a extins la anexele din gospodărie, flăcările distrugând acoperișul locuinței pe cca. 40 mp, un dormitror, o bucătărie de vară, acoperișul acesteia pe cca. 15 mp și magazia de lemne pe o suprafață de 10 mp. Valoarea bunurilor distruse a fost apreciată la cca. 25000 lei, iar cea a bunurilor salvate, la aproximativ 10000 lei.

Proprietara a suferit un atac de panică, fapt pentru care la fața locului a fost trimisă o ambulanță din cadrul SAJ Teleorman. După ce a primit primul ajutor, femeia a refuzat transportul la spital.

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică și a fost anunțat pe numărul unic de urgență 112 în jurul orelor 22:50.

Pentru stingerea flăcărilor, la fața locului a fost trimis, în primă fază, un echipaj de 5 subofițeri din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de stins cu apă și spumă. Pentru a asigura necesarul de apă, la locul incidentului a mai fost trimis al doilea echipaj de pompieri.

Pentru că în urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că focul a fost declanșat de folosirea intenționată de sursei de aprindere de către un membru al familiei, cazul a fost preluat de Poliție.

M. MEILĂ