Încă un jaf la un magazin

Patronii de magazine din judeţul Teleorman sunt speriaţi de numărul tot mai mare al spargerilor care au avut loc în ultimul timp.
Şi se pare că aceştia au motive întemeiate pentru a fi speriaţi dacă stăm să ne gândim că doar săptămâna trecută, în municipiul Alexandria, au avut loc nu mai puţin de 3 jafuri confirmate de poliţiştii teleormăneni.
Pentru a fi tabloul complet, la sfârşitul săptămânii care abia s-a încheiat, R. Gheorghiţă din comuna Liţa a sesizat poliţia cu privire la faptul că magazinul pe care acesta îl deţine în localitate i-a fost spart.
În baza sesizării poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. Mai exact, în noaptea de 13 spre 14 februarie, persoane necunoscute au pătruns în interiorul magazinului prin distrugerea unei porţiuni din acoperiş de unde au sustras produse alimentare, creând un prejudiciu de 700 lei.
În urma cercetărilor efectuate a fost identificat autorul furtului în persoana lui B.L. de 14 ani din comuna Liţa, judeţul Teleorman.
Totodată, s-a mai constatat că acest suspect este autorul unei alte infracţiuni de furt comise în dauna părţii vătămate T. Gheorghiţă.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

C. DUMITRACHE