Încă un înger s-a ridicat la cer – O studentă teleormăneancă a fost spulberată în apropierea unei treceri de pietoni

Sfârşit tragic pentru o tânără din Turnu Măgurele. Fata, în vârstă de 23 de ani, era studentă în Bucureşti şi încerca să profite la maximum de zilele de studenţie. La doar câteva minute după ce a plecat dintr-un pub din Centrul Vechi, acolo unde a petrecut câteva ore împreună cu prietenii, tânăra a fost spulberată de un autoturism de lux. Fata a murit pe loc.
Alina Procopiescu a murit după ce a fost lovită de un autoturism marca Mercedes, în centrul Capitalei. Fata se grăbea şi a traversat neregulamentar, la doar câţiva metri de o trecere de pietoni. Martorii spun că şoferul circula cu viteză şi nu a mai reuşit să o evite pe tânără.
La faţa locului a ajuns un echipaj medical de urgenţă, dar fată nu a mai putut fi salvată. Poliţiştii au deschis o anchetă.
”Tânăra de aproximativ 23 de ani ar fi traversat strada prin loc nepermis fără să se asigure, moment în care a fost surprinsă şi accidentata mortal de un autoturism Mercedes”, a declarat Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti.
Alina Procopiescu era din Turnu Măgurele şi era studentă în anul trei la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Fata era membră a asociaţiei studenţeşti AIESEC şi se implica în multe dintre proiectele acestei asociaţii.
Şoferului i s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.
Pagina de facebook a fetei abundă de mesaje triste. Prietenii nu pot înţelege cum a fost posibilă această tragedie.
” Dumnezeu va avea grijă de ea. Dumnezeu s-o odihnească”, scrie Flory. O altă prietenă nu a mai putut decât să spună ”beautiful angel”.
Chiar şi cei care au cunoscut-o, dar n-au avut o relaţie cu ea sunt marcaţi de această întâmplare.
”Am învăţat în acelaşi liceu. A fost o elevă eminentă. Nu am avut nici o relaţie cu ea. Ştiu doar că era o fată foarte cuminte din toate punctele de vedere şi tot ce o interesa era să ajungă ceva în viaţă. Păcat că un suflet atât de tânăr şi de sincer s-a dus. Condoleanţe familiei”, mai spune o cunoştinţă.
Într-unul dintre ultimele mesaje postate pe pagina personală, Alina spunea că ”ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată”.

C. DUMITRACHE