Încă 527 de teleormăneni îşi tratează afecţiunile medicale în staţiunile belneoclimaterice

În aceste zile, 273 de pensionari şi alte persoane asigurate în sistemul public de pensii se deplasează în staţiunile balneoclimaterice de pe întreg cuprinsul ţării, în baza biletelor de tratament obţinute prin Casa Judeţeană de Pensii Teleorman, în cadrul seriei 14/2018. Prezentarea beneficiarilor de bilete de tratament în staţiunile balneare trebuie să aibă loc în perioada 12-15 septembrie, conform datei înscrise pe fiecare bilet.

La finele lunii septembrie 2018, conform conducerii Casei judeţene de Pensii Teleorman, încă 254 de teleormăneni vor pleca în staţiunile balneoclimaterice pentru a-şi trata afecţiunile de sănătate de care suferă, biletele fiind repartizate în cadrul seriei 15/2018. În cadrul acestei serii de tratament prezentarea pensionarilor în staţiunile balneoclimaterice se va face în intervalul 28 septembrie – 1 octombrie 2018. De reţinut faptul că biletele nevalorificate din cadrul seriei 15/2018 vor fi redistribuite în data de 26 septembrie a.c.

Aşadar, în cadrul celor două serii de tratament beneficiază de bilete de trimitere în staţiuni 527 teleormăneni,

Cazarea pensionarilor posesori de bilete de tratament în staţiunile balneoclimaterice se face în hoteluri de două şi trei stele.

Biletele de tratament sunt repartizate pensionarilor şi persoanelor asigurate în sistemul public de pensii la solicitarea acestora, în baza recomandărilor medicilor specialişti sau a medicilor de familie.

Biletele de tratament sunt pentru staţiunile balneoclimaterice : Amara, Herculane, Pucioasa, Covasna, Olăneşti, Călimăneşti, Căciulata, Mangalia, Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Saturn, Techirghiol, Slănic Prahova, Vatra Dornei, Tuşnad, Buziaş, Felix, Bala, Vălenii de Munte, Voineasa.

George ZAVERA