Inaugurarea cineplexului Happy Cinema, la Alexandria * Actori, regizori și scenariști, prezenți la eveniment

Începând de mâine, 15 noiembrie 2018, cinefilii din Alexandria vor avea ocazia să vizioneze cele mai noi filme proiectate pe marele ecran, în cadrul cineplexeului HappyCinema din Alexandria. Cu ocazia inaugurării, în zilele de 15 și 16 noiembrie vor avea loc două proiecții românești de gală, ”Coborîm la prima” și ”Pup-o, mă!”.

Primul dintre cele două filme, regizat de Tedy Necula, va putea fi vizionat mâine, începând cu ora 19:00, iar cel de-al doilea film va fi proiectat vineri, de la ceeași oră, după cum se arată într-un comunicat de presă transmis redacției noastre de Diana Cercel, marketing manager Happy Cinema.

Cei care vor veni joi la filmul ”Coborâm la prima” vor avea surpriza de a se întâlni, de la 18:30, cu actorii Ela Ionescu, Tomas Ghela și Francesca Leonte, care fac parte din distribuția filmului.

Și vineri, 16 noiembrie, înainte de proiecția filmului ”Pup-o, mă!”, mai exact de la ora 18:30, cinefilii se pot întâlni cu actorul Alin Panc, regizoarea Camelia Popa și scenaristul Salex Iatma, prezenți la Alexandria pentru întâlnirea cu publicul.

Alexăndrinenii care vor să se bucure de o experinență cinematografică la standarde înalte, într-o ambianță modernă și prietenoasă, pot veni la HappyCinema din municipiul reședință de județ, situat la etajul al 3-lea al centrului comercial Winmarkt Alexandria, (Strada Libertății 242).

Cinematograful are două săli echipate cu tehnologie audio-video de ultima generație: videoproiectie digitală cu polarizator 3D și sunet Dolby Digital Surround.

Prețurile biletelor la film variază între 7 și 26 de lei. Cei care vor să consulte tarifele pot accesa site-ul pe www.happycinema.ro .

În cursul acestei luni pot fi vizonate pe marele ecran producții precum: Bohemian Rhapsody, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Grinch, Creed II, The Nutcracker and the Four Realms, Robin Hood și multe altele.

Animații, filme de groază, drame, comedii, efecte speciale, toate se vor regăsi în bogata ofertă a cinematografului, care va deveni un loc perfect de petrecere a unui timp de calitate pentru toți locuitorii din Alexandria.

La cineplexul HappyCinema din Alexandria se pot organiza și petreceri pentru copii sau vizionări speciale pentru școli, dar și evenimente private.

”Cuvântul cheie la HAPPYCINEMA® este «happy» – nu poți să fii «happy» decât dacă toate detaliile sunt puse la punct: vezi un blockbuster, sunetul e clar, imaginea e bună, fotoliul e confortabil, casierul îți zâmbește, băutura de la bar e rece și meniurile sunt proaspete, iar toate acestea nu-ți consumă întregul buget alocat ieșirilor în oraș”, a spus Ecaterina Mateescu, administratorul lanțului de cinematografe.

Pe piața operatorilor din România, HappyCinema este un brand construit cu un capital 100% românesc, a cărui misiune este aceea de a permite, prin serviciile oferite și politica tarifară, accesul tuturor la film în condiții foarte bune.

Lanțul de cinematografe HappyCinema este deja prezent în București (Liberty Center), Focșani (Focșani Mall) și Buzău (Galleria Mall Buzău). HappyCinema este unul dintre cei mai importanți operatori de pe piața cinematografelor din România, aflat în plină extindere națională, având în plan deschiderea de noi cineplexuri în Bistrița, Bacău și București până la finalul anului viitor.

M. MEILĂ