În Teleorman, de două zile, situaţie neschimbată a drumurilor blocate

Din cauza căderilor masive de zăpadă însoţite de viscol, care au lovit puternic şi judeţul Teleorman în zilele de 25 şi 26 ianuarie 2014, acestea ducând la formarea de troiene, pe alocuri depăşit un metru, s-au format aşa numitele dopuri, care ulterior au condus la blocarea circulaţiei.
Potrivit Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pentru deszăpezirea drumurilor naţionale au acţionat 90 de persoane din cadrul Secţiei Drumuri Naţionale, cu 63 de utilaje, iar drumarii care s-au ocupat de deszăpezirea drumurilor judeţene, aproximativ 121 de persoane, au acţionat pe 190 de sectoare de drum cu 67 de utilaje şi mijloace specifice. Chiar dacă, în primele zile activitatea a fost îngreunată de viscol, pe aceste drumuri se poate circula, probleme fiind doar pe câteva drumuri judeţene.
Duminică 26 ianuarie 2014, la nivelul judeţului Teleorman două drumuri judeţene erau închise pe anumite sectoare, D.J. 612 Călugăru – Băbăiţa, D.J. 612A Roşiorii de Vede/Spital TBC – Balta Sărată, iar pe altele traficul se desfăşura doar pe un singur fir, DJ 612 Săceni – Ciolăneşti, DJ 612A Văcăreşti – Săceni, DJ 703 Vârtoape – Ciolăneşti – Siliştea Gumeşti şi DJ 506 Tătărăştii de Jos – Negreni.
Însă ieri, când viscolul a încetat, situţia durmurilor judeţene cu probleme, prezentată de Consiliului Judeţean Teleorman era pur şi simplu aceeaşi, cu situaţia de duminică, atunci sectoarele celor două drumuri judeţene Dj 612 şi DJ612 erau blocate. Situaţia fiind aceeaşi şi în cazul drumurilor judeţene pe care se circula pe un singur fir.

M.M.