În săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie, ofertă semnificativă de locuri de muncă în Teleorman

AJOFM Teleorman anunţă că în evidenţa sa sunt înregistrate 92 de locuri de muncă, oferită de 17 dintre agenţii economici din Teleorman, din diverse domenii de activitate: industrie, construcţii civile, confecţii textile, agricultură, medicină, vânzări, protecţie şi gardă, comerţ şi servicii.
Din punct de vedere al studiilor pentru patru dintre locurile de muncă oferite se cer studii superioare, 61 de locuri de muncă pot fi ocupate cu studii medii şi profesionale iar pentru 27 de locuri de muncă nu există condiţionări privind studiile (muncitori necalificaţi).
Cea mai mare ofertă de locuri de muncă se regăseşte în Roşiorii de Vede, 34 de locuri de muncă în domeniul confecţiilor textile, din care 13 pentru persoane cu studii profesionale, iar 21 pentru persoane necalificate. Locurile de muncă sunt oferite de doi agenţi economici.
Urmează Zimnicea, unde trei agenţi economici oferă 26 locuri de muncă în domeniile bancar, activităţi de protecţie şi gardă şi industrial, pentru care se cer studii medii şi profesionale.
Municipiul reşedinţă de judeţ, Alexandria, are o ofertă de 18 locuri de muncă, de la 10 agenţi economici din domeniile industrial, servicii şi comerţ, construcţii civile şi vânzări-servicii. Patru posturi sunt pentru persoane necalificate, pentru alte patru se cer studii superioare, iar 10 locuri de muncă necesită studii medii şi profesionale.
Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă se pot adresa, pentru informaţii suplimentare, agenţiilor locale sau punctelor de lucru din raza de domiciliu, sau pot accesa pagina web a AJOFM Teleorman (www.teleorman.ajofm.ro).

M.M.